Suomi

Historia

Markkinointipalvelu AdFox oli se yritys, josta kaikki alkoi vuonna 1987. Se toimi aluksi ravintolaohjelmien parissa ja teki myös satunnaisesti muita markkinointiin ja myyntiin sekä mainontaan liittyviä projekteja.

Yritys koki monta ala- ja ylämäkeä, kunnes sen päätepiste tuli vuonna 2009 silloiselle sen yrityksen liiketoiminnalle. Tämä domain jäi kuitenkin olemaan, koska alkuperäisen liiketoiminnan kettulogo myös jatkoi elämäänsä yrityksessä, joka perustettiin sitten 2015.

Nykyisellään tuon uuden Kettu Julkaisut Oy, ER-tuki Tmi:n ja OmaLogo Oy:n kolmen yrityksen palveluista syntyy erilaisia palvelukokonaisuuksia, ja osia, joita voidaan myös sellaiseen ostaa.

Kokonaispalvelut mahdollistavat pienille ja keskisuurille yrityksille kokonaispaketin hankkimista yhden henkilön kautta – sisältäen niin yrityksen ulkoisen olemuksen ja brändäyksen, kyltit, nettisivut, digimarkkinoinnin sekä tarvittaessa myös erilaiset printtikampanjat.

Let’s Go!

Tämän kaiken vuosi nyt 2019 tämä adfox.com on aktivoitunut uudelleen, antamaan kerran kuukaudessa vinkkejä markkinointiin, mainontaan ja myyntiin. Ja mikäli kaipaat apua oman yrityksen markkinointiin, myyntiin tai mainontaan – ulkoiseen näkyvyyteen, liiketilan uudelleen miettimiseen – saat meiltä konsultointiapua ja kenties ainakin osan myös toimituksesta.

Tervetuloa adfox.com 2019 ja sitä myöten kanssamme 2020-luvulle.