Suomi

Vinkki helmikuulle

Koska olet viimeksi päivittänyt omat kotisivusi, siis yrityksesi kotisivut? Ovatko ne sellaiset, että ne oikeasti antavat jotain lisäarvoa tietoa etsiville tai edes näkyykö sieltä tuotteidesi tai palveluidesi hinnat, vai oletko yhä sitä mieltä, että asiakkaan pitää soittaa ja kysellä hintaa?

Tämä ajattelumalli hintojen näkyvyydestä oli pinnalla vielä muutamia vuosia sitten kun yrittäjät miettivät kannattaisiko laittaa hinnastoa nettiin vai ei. Syy miksi hinnastoja ei sitten laitettu nettisivuille, oli ajatus siitä, että silloinhan kilpailijatkin näkevät hinnat(!)

Hinnat näkyville kotisivuille

Nykyään kuitenkin kyse on nopeudesta ja helppoudesta. Jos hinnastosi on yksiselitteinen tai ainakin mahdollista antaa alkaen hinnat, ne tulee olla näkyvillä. Nykyaikana ei asiakasta pidä väheksyä sillä, että hänen pitäisi erikseen soitella hintojen perään. Erikoistoteutukset ja erikoistuotteet ja niiden hinnoittelut ovat tietenkin eri asia, mutta jos hinnasto on mahdollista näyttää, niin sen tulisi olla siten näkyvillä nettisivustoilla ilman erillistä pyyntöä.

Palveluiden aukikirjaaminen

Jos yritys tuottaa esimerkiksi siivouspalveluita, esimerkiksi toimistosiivousta, kotisiivousta ja varasto- ja muuttosiivouksia, ei nykyään enää riitä vain ranskalaisin viivoin kertoa, mistä siivouksesta on kyse. Paras vaihtoehto on ensin kirjoittaa listaus eri siivousmuodoista, jonka jälkeen avata jokaiselle siivoustyypille oma sivunsa, ja sillä sivulla kertoa mitä siihen siivoukseen kuuluu, miten palvelu toimitetaan ja miten palvelu laskutetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *