Suomi

Vinkki: Ole itse mainos

Teen paljon projekteja pienille yrityksille, myös rakentamisen ja ylläpidon puolelle ja siellä varsinkin, kuin myös huolto-ja esimerkiksi kalustepuolella yksi toimivimmista ja helpoimmista markkinointi- ja mainostustavoista, mikä ei maksa ylimääräisiä on laittaa oma mainos työntekijöiden ja omiin vaatteisiin.

Logollinen työvaate ei ole sen kalliimpi kuin perus työvaate! Ei jos sen ostaa #mainosteippaamo OmaLogosta – kannattaa kysyä! Samalla sopivna kokoinen ja selkeä mainosteippaus autoon, ja potentiaaliset asiakkaat voivat soittaa jo niiden perusteella – ja näin oikeasti on käynyt!

Työvaate logolla on elävä käyntikortti

Työvaatteita ovat niin huomiovärilliset takit, paidat, colleget kuin myös housut, hupparit, takit, pikeepaidat, kauluspaidat – kaikki oman firman logolla, hyvällä toimitusajalla ja suoraan käyttöön. Hinnat käytännössä sama kuin, jos hakisit kaupasta työntekijöille työvaatteet.

Autoon tuleva mainosteippaus voi tietenkin olla monivärinen, kaunis ja monipuolinen – mutta se voi olla myös todella naseva ja lyhyt kuten alla olevassa pakettiautossa.

Kyse on pienestä asiasta, mutta sillä voi olla suuri merkitys yrityksen jatkuvuuteen. Yrityksen nimen näkyminen työkeikalla asiakkaan tiloissa ja auton näkyminen työkohteen parkissa ovat erittäin potentiaalisia kohteita uusien asiakkaiden kontaktoinnille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *